Zó werken we

Bij FemGemArt ligt de focus op handpicked originals, street & urban art. Kunst waarin de vrouw centraal staat. Krachtig, verleidelijk, onafhankelijk, altijd 'in control'. De werken worden door vaak nog onbekende kunstenaars gemaakt. We scouten in alle landen van Europa en daar buiten. Werken worden aangekocht, waar nodig voor verkoop gereed gemaakt in ons atelier. Alle werken kunnen daardoor direct opgehangen worden.

HUREN

Heb je je keuze gemaakt? Dan kun je het werk bestellen. Je kunt een werk kopen óf je kunt een werk huren. De werken kosten €350,-,€650,-, €900,-, €1.500,- of €2.100.-. Je kunt ze ook huren. Dan betaal je €12,50, €22,50, €30,-, €50,- of €70,- in de maand.

Huren gaat op basis van een abonnement. Je betaalt eenmalig €100,- en daarna kun je zoveel en zo vaak huren als je wilt. Je betaalt dan alleen de maandelijkse kosten per werk. Ben je uitgekeken op een werk? Dan kun je het ruilen. Geen enkel probleem. Ben je uitgekeken op FemGemArt, dan zeg je je abonnement op. Huur je, maar raak je niet uitgekeken? Dan kun je het kopen. Voor elke maand dat je hebt gehuurd geven we je 2% korting op de aankoopprijs. Dus, huur je een werk van €1.500 en besluit je na 5 maanden om het werk te kopen, dan krijg je 5 x €30 = €150 korting.

KOPEN

Kopen is uiteraard heel makkelijk. Je zoekt een werk uit en koopt het. Online kan het gewoon in deze webshop. Vul alles in en we sturen je daarna een factuur. Als je de factuur betaald hebt, dan sturen we het werk naar je op (of je komt het halen in Amsterdam). Je hebt twee weken de tijd om je factuur te betalen. Je zou dat dus ook kunnen zien als 'bedenktijd'. Twijfel je (geen idee waarom, maar stel), dan contact je ons, crediteren we de factuur en zetten we het werk terug in de shop. Overigens, ook als het werk geleverd is en je denkt: nee, toch maar niet, dan kan dat (een tijdje) hoor.

LANGSKOMEN

Liever het werk even 'live' bekijken. Je bent welkom in Amsterdam, vlakbij CS en een Parkeergarage op loopafstand. Je boot kun je voor de deur aanleggen (dat is overigens alleen laden/lossen). Kom je langs, dan krijg je meteen een kop koffie, thee of een glas wijn van ons. Ook als je niks koopt of huurt, krijg je dat toch. Koekje erbij, misschien dat ook nog wel. We werken overigens op afspraak.

Geen tijd om langs te komen? Maak dan een FaceTime-afspraak (Meet, Zoom, Teams, kan ook), dan lopen we tijdens een 'video-call' langs de werken. In dat geval moet je dus zelf je koffie maken of een wijntje pakken, dat is dan een nadeel. Maar verder is het eigenlijk ook een uitstekende manier.

Het is aan jou.